Начало / ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ / КАНТАРИ / Настолни везни / кантари / Ценообразуваща търговска електронна везна PS1XB
Ценообразуваща търговска електронна везна PS1XB

Ето защо този модел електронни търговски везни са много добър избор за Вас и Вашият обект:


Изключително атрактивна цена.


Везните са сертифицирани, с метрологична маркировка и няма риск да бъдете глобени за използването на несертифицирани везни.


Везните са с две нива на точност – 2 и 5 гр. И максимално измервано тегло – 15 кг.


Везните могат да работят на батерии (нормални АА батерии) и на ток (опция).


пълна гаранция за 12 месеца.


Ако имате TESSERUM ваучер за този продукт, можете да го използвате и да получите отстъпката, отбелязана на ваучера. Повече за TESSERUM ваучерите и как можете да получите такъв, можете да прочетете ТУК


Електронните везни PS1XB са с метрологична заверка и отговарят на всички изисквания на българското и европейското законодателство и могат да бъдат използвани във всякакви търговски обекти (сергии, будки, магазини и офиси) без риск търговците да бъдат санкционирани.

Електронните везни са с батерийно захранване, но могат да работят и със захранване от електрическата мрежа (опция).

Електронните кантари PS 1 XB са много удобни, защото са с максимално измервано тегло 15 кг и размер на платформата: 23 х 33 см. Също така, везните са с два интервала на измерване – ако теглото на измерваната стока е до 6 кг, то точността на везната е 2 гр., ако е над 6 кг. точността на измерването е през 5 гр. Двата интервала правят везната много удобна за обекти за продажба на насипни стоки, като кафе, чай, зърнени храни и др. 

Цена:
225.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ