Начало / ПРИНТЕРИ / Фискален принтер TREMOL FP15-KL
Фискален принтер TREMOL FP15-KL
Фискалният принтер TREMOL FP15 е най-високото ниво фискален принтер от продуктовата гама на Тремол ООД. Принтерът е създаден за високонатоварени обекти и собственици, които искат безпроблемна работа от техниката си. Фискалният принтер има печатащ механизъм FUJITSU с Easy-Load механизъм и автоматичен нож, фискална памет, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за връзка с НАП. Фискалният принтер има възможност да бъде свързан към PC чрез RS232 или USB.
При закупуване на фискалния принтер ТРЕМОЛ FP-15 получавате:

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР TREMOL FP-15 С АВТОМАТИЧЕН НОЖ и ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП



БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*



БЕЗПЛАТЕН КАБЕЛ ЗА ВРЪЗКА С КОМПЮТЪР



ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА



АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА



СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ



ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)



КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С ФИСКАЛНИЯ ПРИНТЕР



Предлаганата промоционална цена е за обновени фискални принтери с външен вид близък или почти неразличим от нов, като предлаганите устройства имат гаранция за период от 12 месеца (същата гаранция като ново устройство). Гаранцията на фискалните устройства е същата като на нови фискални принтери , защото фискалните принтери са преминали през процес на тестване и отговарят на всички показатели.
Цена:
669.90 лв.
399.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ