Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Стационарни касови апарати / Касов апарат DAISY COMPACT M + Електронна търговска везна PS1XB + Картов терминал Datecs Bluepad 5000*
Касов апарат DAISY COMPACT M + Електронна търговска везна PS1XB + Картов терминал Datecs Bluepad 5000*
ПРОМОЦИОНАЛНА ТОП ЦЕНА за пакета , състоящ се от КАСОВ АПАРАТ DAISY COMPACT M, сертифицираната ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА ACLAS PS1XB и ПЛАТЕЖЕН КАРТОВ ТЕРМИНАЛ DATECS BLUEPAD 5000 e може би най-добрата оферта на пазара за подобен комплект, който осифурява всичко необходимо за всеки един малък магазин или търговски обект, в който има нужда от сертифицирана търговска везна и платежен терминал за приемане на разплащания с карти.
Пакетът включва :

КАСОВ АПАРАТ DAISY COMPACT M с гарация от 12 месеца , регистрация в сървъра на НАП и абонамент за СИМ карта за 12 месеца.
Повече информация за касовия апарат COMPACT M можете да получите ТУК


ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВСКА ВЕЗНА ACLAS PS1XB със СЕРТИФИКАТ и метрологична заверка за 12 МЕСЕЦА.
Повече информация за сертифицираната търговска везна ACLAS PS1XB можете да получите ТУКПРЕДОСТАВЕН ПЛАТЕЖЕН ТЕРМИНАЛ DATECS BLUEPAD 5000 - термоналът не се закупува, а се предоставя за ползване от търговеца, като повече информация за платежния терминал и таксите за трансакции можете да получите ТУК


Ако желаете, можете да изберете електроната везна да бъде с възможност за връзка с касовия апарат или компютър, като за целта трябва да изберете от падащато меню "ОПЦИЯ ВЕЗНА" в края на страницата , опцията "Интерфейс". Ако желаете, можете да изберете електроната везна да бъде с възможност за връзка с касовия апарат или компютър, като за целта трябва да изберете от падащато меню "ОПЦИЯ ВЕЗНА" в края на страницата , опцията "Интерфейс".
Ако желаете везната да има вертикален дисплей и възможност за връзка с касовия апарат или компютър, тогава изберете опцията "Клиентски дисплей + Интерфейс". Ако желаете везната да има вертикален дисплей и възможност за връзка с касовия апарат или компютър, тогава изберете опцията "Клиентски дисплей + Интерфейс".
Цена:
469.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ