Начало / СИСТЕМИ / Касов апарат DAISY MICRO C-01 + Електронна търговска везна PS1XB
Касов апарат DAISY MICRO C-01 + Електронна търговска везна PS1XB
Пакетът, състоящ се от касов апарат DAISY MICRO C-01 и сертифицирана електронна везна ACLAS PS1XB, е оптималното решение от гледна точка на функционалност и цена за всички малки и средни търговски обекти, които продават продукти, които се нуждаят от измерване.

Ако имате TESSERUM ваучер за този продукт, можете да го използвате и да получите отстъпката, отбелязана на ваучера. Повече за TESSERUM ваучерите и как можете да получите такъв, можете да прочетете ТУК


Цената от 299 лв е с ДДС и включва :

Касов апарат Daisy Micro C- 01 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА нап И МФ .

Заверена за 12 месеца електронна търговска везна aclas ps1xb.

ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР за касовия апарат.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Абонамент за СИМ карта за СРОК ОТ 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА за касовия апарат и везната.

Програмиране на ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ) .

КРАТКА инструкция за работа с касовия апарат и търговската везна.


Касовият апарат DAISY MICRO C-01 е касовият апарат с най-просторната клавиатура и най-големият дисплей на пазара и е изключително удобен за работа, дори и в търговски обекти, където се изисква бърза работа. Фискалният апарат поддържа едновременна връзка с везна, баркод скенер и сейф за пари и чудесно решение за всякакви търговски обекти със средно или високо натоварване. Повече информация за касовия апарат можете да получите ТУК .

Електронната търговска везна ACLAS PS1XB е сертифицирана и е с метрологична заверка. Метрологичната заверка е задължителна за всички измервателни уреди, които се използват за търговски цели. Везната е двуинтервална - 6 и 15 кг. Това означава, че ако измерваното тегло на везната е до 6 кг., то тя е с точност от 2 грама. Ако измерваното тегло е в интервала между 6 и 16 кг, точността на везната е 5 грама.
Повече за електронната търговска везна ACLAS PS1XB можете да получите ТУК .

Ако желаете касовият апарат и търговската везна да бъдат свързани , т.е. измереното тегло на електронната везна да се появява автоматично на касовия апарат (избягват се човешки грешки), то трябва от падащото меню " ОПЦИЯ ВЕЗНИ" да изберете опцията " Интерфейс" и ако нямате кабел за връзка, да изберете от падащото меню " КАБЕЛИ" да изберете опцията " Интерфейсен кабел към касов апарат".
Цена:
469.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ