Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат DAISY PERFECT M-01 + Електронна търговска везна PS1XB
Касов апарат DAISY PERFECT M-01 + Електронна търговска везна PS1XB
ПРОМОЦИОНАЛНА ТОП ЦЕНА  за пакета , състоящ се от касов апарат PERFECT M-01 и сертифицираната електронната везна ACLAS PS1XB е най-добрия възможен начин да започнете годината с летящ старт във всеки търговски обект, в който има нужда от сертифицирана електронна везна. 
Цената е валидна само до 31.03.2024 година.  
Пакетът включва : 
КАСОВ АПАРАТ DAISY PERFECT M-01 с гаранция от 12 месеца , регистрация в сървъра на НАП и абонамент за СИМ карта за 12 месеца. 
Повече информация за касовия апарат PERFECT M-01 можете да получите ТУК 


ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВСКА ВЕЗНА ACLAS PS1XB със СЕРТИФИКАТ и метрологична заверка за 12 МЕСЕЦА.
Повече информация за сертифицираната търговска везна ACLAS PS1XB можете да получите ТУК 


Ако желаете, можете да изберете електроната везна да бъде с възможност за връзка с касовия апарат или компютър, като за целта трябва да изберете от падащато меню "ОПЦИЯ ВЕЗНА" в края на страницата , опцията "Интерфейс". Ако желаете, можете да изберете електроната везна да бъде с възможност за връзка с касовия апарат или компютър, като за целта трябва да изберете от падащато меню "ОПЦИЯ ВЕЗНА" в края на страницата , опцията "Интерфейс".
Ако желаете везната да има вертикален дисплей и възможност за връзка с касовия апарат или компютър, тогава изберете опцията "Клиентски дисплей + Интерфейс". Ако желаете везната да има вертикален дисплей и възможност за връзка с касовия апарат или компютър, тогава изберете опцията "Клиентски дисплей + Интерфейс".
Цена:
469.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ