Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Стационарни касови апарати / Касов апарат ELTRADE А300 02 KL за връзка с НАП
Касов апарат ELTRADE А300 02 KL за връзка с НАП

Касовият апарат ELTRADE A300 02 KL e съобразен с изискванията на българското финансово законодателство за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП. ELTRADE А300 02 KL е с вграден данъчен терминал и КЛЕН.

ELTRADE А300 02 KL е касов апарат, предназначен за средни и по-силно натоварени търговски обекти. Заема малко пространство. Създаден е с идеята операторът да го използва максимално лесно. Характерни за модела са по-големи бутони на клавиатурата и по-голям операторски дисплей. ELTRADE А300 02 KL притежава редица функции, присъщи на касовите апарати от висок клас, сред които са складови функции, издаване на фактури, режим “Ресторант” (разделяне поръчката за бар и кухня, отчет по неприключени сметки).

Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM . Ако желаете доставката да бъде във Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "До ставка", опцията "Доставка до обект".

При закупуване на ELTRADE A300 02 KL Виe получавате:

Касов апарат Eltrade A300 02 KL – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.


Касовият апарат ELTRADE A300 02 KL e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ЕЛТРЕЙД ООД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.Цена:
239.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ