Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / КАСОВ АПАРАТ Елтрйд A300S
КАСОВ АПАРАТ Елтрйд A300S
ELTRADE А300S KL/DVV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS модул, осигуряващ дистанционна връзка между ФУ и НАП. ELTRADE А300S DVV е с вграден GPRS модул и ЕКЛ (Eлектронна контролна лента)


Касовите апарати от серията ELTRADE A300S са предназначени за малки и средни търговски обекти като магазини, бутици, ресторанти, заведения, сладкарници и др. Принтиращият механизъм е с EasyLoad конструкция, позволяваща лесната смяна на хартиената ролка. Апаратите са разработени с висококачествени компоненти, които осигуряват висока надеждност при постоянна работа. Всички апарати от серията ELTRADE А300S работят в режимите „Магазин” и „Ресторант”, а функционалните им възможности са разработени специално за нуждите на този тип търговски обекти.

При закупуване на   ELTRADE    A300 S  KL  Виe получавате:


Касов апарат ELTRADE A300S KL  – фискализиран, програмиран и готов   за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.             

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.


Касовият апарат   ELTRADE A300S KL  e  с   вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ЕЛТРЕЙД ООД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.   

Цена:
209.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ