Начало / АКСЕСОАРИ / СМАРТ УСТРОЙСТВА / Касов апарат с вграден платежен терминал Datecs BlueCash-50
Касов апарат с вграден платежен терминал Datecs BlueCash-50
Касовият апарат с вграден платежен терминал Datecs BlueCash-50 спада към най-новото поколение фискални устройства, производство на фирма Датекс и може да се каже, че това е най-добрият и комплексен касов апарат, удовлетворяващ ВСИЧКИ изисквания на бизнеса на 21-ви век, който иска да приема плащания както в брой, така и с карта.
Касовият апарат е с вграден платежен терминал Datecs BlueCash освен това може да бъде поръчан с вграден 2D (QR) баркод скенер, който освен за четене на стандартните баркодове в търговския обект, може да се използва за сканиране и на купони за отстъпки и други.
Фискалното устройство Datecs BlueCash-50 също така има инсталиран сензорен дисплей и операционна система Android, като чрез магазина за приложения на Датекс, могат да бъдат сваляни и инсталирани на него различни търговски приложения, като почти всички от най-разпространените(ICASH, MISTRAL, ZAMBOO, Microinvest  и т.) в България имат своя версия за Datecs BlueCash-50. Платежният терминал, който е интегриран в устройството поддържа всички видове карти - безконтактни, с чип, както и с магнитна лента.
При покупка на касовия апарат с вграден платежен (POS) терминал получавате:

МОБИЛЕН КАСОВ АПАРАТ с вграден платежен терминал datecs bluecash-50 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*


БЕЗПЛАТЕН софтуер за продажби и фактуриране


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП, както и регистрация на платежния (POS) терминал в борика


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ с вграден платежен терминал

Освен за стационарни магазини, касовият апарат с вграден терминал Datecs BlueCash е изключително подходящ и за мобилна търговия и за фирми, които редовно участват на изложения и събития. Винаги имате под ръка мобилен касов апарат, софтуер за фактуриране, платежен терминал, баркод скенер и дори фискален принтер - всичко в едно фискално устройство , отговарящо на всички изисквания на Наредба Н-18 на НАП и позволяващо да получавате плащания, както в брой, така и с карта. Ако желаете да научите повече за изключително изгодните такси за плащане с карта, погледнете във F.A.Q.
Цена:
529.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ