Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Стационарни касови апарати / Касов апарат TREMOL М20 Стационарен/Мобилен
Касов апарат TREMOL М20 Стационарен/Мобилен

Касовият апарат   TREMOL М20 е настолен касов апарат от последното поколение касови апарати, производство на българската фирма Тремол ООД – производител на касови апарати и фискални принтери от град Велико Търново.

Касовият апарат TREMOL М20 е подходящ за автономна работа, защото е оборудван с голяма и много удобна клавиатура, която е с големи пластмасови бутони, предназначени за сериозно натоварване. Големият и информативен операторски дисплей гарантира, че ежедневната работа с касовият апарат ще е лесна и приятна.

Касовият апарат е може да бъде използван и като съставна част на фискални системи, където може да работи като фискален принтер под управлението на СУПТО. 

Сериозните му възможности се допълват чудесно от богат избор на комуникационни интерфейси, като апаратът може да бъде свързан с баркод скенер, електронна везна (кантар), сейф за пари , външна памет,  както и с компютър. Всичко това е възможно поради наличието на широк набор от поддържани интерфейси от касовия апарат – RS232, USB , Bluetooth ( опция) , LAN ( Ethernet) ( Опция ).

Ако желаете да добавите допълнителна автономност на касовия апарат, можете да го поръчате с градена батерия(опция), осигуряваща безпроблемна работа и при отпадане на захранващото напрежение.  


В посочената цена са включени следните продукти и услуги:


-          Касов апарат TREMOL М20 отговарящ на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на Финансите и НАП


-          Захранващ адаптер 9.6 V/2.75A


-          Фискализация на касовия апарат и регистрирането му в сървъра на НАП


-          Договор за сервизно обслужване за срок от 12 месеца


-          Абонамент за СИМ карта за срок от 12 месеца


-          Свидетелство за регистрация на касовия апарат  


-          Програмиране на департаменти/артикули (до 10 броя)


-          Кратка и подробна инструкция за работа с касовия апарат


Ако желаете касовия апарат да бъде оборудван с Li - Ion батерия, моля изберете от падащото меню БАТЕРИИ опцията Пакет Батерии.

Цена:
319.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ