Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат TREMOL TOUCH-KL Стационарен/Мобилен
Касов апарат TREMOL TOUCH-KL Стационарен/Мобилен

Най-новата разработка на Тремол, иновативен касов апарат снабден с цветен сензорен TFT 3.5'' дисплей, гарантиращ удобство при работа. Оборудван с всички видове интерфейси, апаратът е подходящ за широк кръг от търговски обекти.

Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM. Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "Доставка", опцията "Доставка до обект". Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM .

При закупуване на TREMOL TOUCH-KL Виe получавате:


Касов апарат TREMOL TOUCH-KL – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

Касовият апарат TREMOL TOUCH-KL e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ТРЕМОЛ и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.


Касовият апарат има два варианта – стационарен и мобилен. Мобилният вариант на TREMOL TOUCH-KL има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията.

Ако желаете да го закупите във версия МОБИЛЕН*, моля добавете от падащото меню „Батерии“ опцията „Пакет батерии".


Цена:
379.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ