Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Комплект касов апарат ELTRADE A1 Стационарен/ Мобилен* + баркод скенер TYSSO
Комплект касов апарат ELTRADE A1 Стационарен/ Мобилен* + баркод скенер TYSSO

Уникална възможност за всеки започващ бизнес, който не иска да инвестира сериозни средства в софтуерна система в началото на дейността си. С този пакет можете да си направите изключително лесна и евтина фискална система за Вашия малък търговски обект (павилион, магазин за алкохол и цигари, плод-зеленчук и т.н.). Най-продаваният касов апарат на Елтрейд А1 е с  възможност за връзка с  ELTRADE CLOUD   , позволяваща отдалечено отчитане и програмиране на артикули. Само срещу 5,99 лв. на месец (цената на ELTRADE CLOUD LIGHT) можете да си програмирате артикулите в касовия апарат, а с баркода TYSSO можете да ги продавате през касовия апарат. С ELTRADE CLOUD можете да си програмите на компютъра вкъщи или дори през Вашият мобилен телефон артикулите(име, цена, данъчна група и т.н.) и в същото време да си следите продажбите в търговския ви обект.

CCD баркод скенерът TYSSO CS-1800 е изключително надежден и здрав баркод скенер, който чете без никакви проблеми всички популярни 1D баркодове.

 

В цената от  219 лв с ДДС *   са включени следните продукти и услуги:

 

 

КАСОВ АПАРАТ ELTRADE A1 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП

 

CCD БАРКОД СКЕНЕР TYSSO CS-1800

 

БЕЗПЛАТЕН USB OTG КАБЕЛ


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР

 

ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП

 

ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА

 

АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА

 

СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ

 

ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)

 

КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ

ЗАБЕЛЕЖКА: * ЦЕНАТА ОТ 219 ЛВ НА КОМПЛЕКТА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ КЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ELTRADE CLOUD LIGHT ИЛИ ELTRADE CLOUD PREMIUM ЗА 12 МЕСЕЦА. Цената на комплекта без договор е 269 лв.

 

 

Новата версия на един от най-популярните касови апарати на фирма Елтрейд е изключително удобен касов апарат с голям и изключително информативен графичен дисплей. Касовият апарат Елтрейд А1 е разработен в две версии, стационарен касов апарат и мобилен касов апарат. Елтрейд А1 е подходящ за малки и средно големи търговски обекти, както и за будки и търговски обекти на открито, разположени на пазари, базари или панаири.

Касовите апарати на фирма Елтрейд се отличават с висока надеждност и изключително лека работа на оператора с тях. Менюто на касовия апарат е на същия принцип като менюто на старите(не умните) мобилни телефони.

ELTRADE CLOUD  е услуга, с която можете да следите отдалечено работата на касовия ви апарат, както и да го програмирате (при план  LIGHT  и  PREMIUM).  В зависимост от вашите нужди, можете да изберете от следните три абонаментни плана   :

START   – получавате възможност отдалечено да следите дневните и месечните отчети на касови апарат.

Цена 2,99 лв./месец

LIGHT   –  получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове.

Цена 5,99 лв./месец

PREMIUM   получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове. Също така системата дава възможност за следене на наличностите по артикули / обекти, както и за въвеждане на документи.

Цена 7,99 лв./месец

Ако желаете мобилен касов апарат Елтрейд А1 , от падащото меню "A1 МОБИЛНА ВЕРСИЯ", изберете пакет батерии и срещу още 49 лв с ДДС, получавате мобилен касов апарат !При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ФИСКТРОНИКС ЕООД и също така и да не променя програмираните от сервизната фирма графично лого и рекламен текст по време на гаранционния срок на касовия апарат.

 

Цена:
259.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ