Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Комплект касов апарат ELTRADE A1 Стационарен/ Мобилен* + баркод скенер TYSSO
Комплект касов апарат ELTRADE A1 Стационарен/ Мобилен* + баркод скенер TYSSO

С този пакет можете да си направите изключително лесна и евтина фискална система за Вашия малък търговски обект. Най-продаваният касов апарат на Елтрейд А1 е с възможност за връзка с ELTRADE CLOUD , позволяваща отдалечено отчитане и програмиране на артикули. Само срещу 5,99 лв на месец (цената на ELTRADE CLOUD LIGHT) можете да си програмирате артикулите в касовия апарат, а с баркода TYSSO можете да ги продавате през касовия апарат.

CCD баркод скенерът TYSSO CS-1800 е изключително надежден и здрав баркод скенер, който чете без никакви проблеми всички популярни 1D баркодове.


Ако имате ваучер TESSERUM за този комлект, можете да го използвате и да получите отстъпката, отбелязана на ваучера. Повече за TESSERUM ваучерите и как можете да получите такъв, можете да прочетете ТУК


Ако имате ваучер TESSERUM ПЛЮС "25+25" цената на касовия апарат ELTRADE A1 e 169 лв с ДДС съгласно условията на ваучера TESSERUM ПЛЮС "25+25" !

В цената от 219 лв с ДДС са включени следните продукти и услуги:КАСОВ АПАРАТ ELTRADE A1 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП


CCD БАРКОД СКЕНЕР TYSSO CS-1800


БЕЗПЛАТЕН usb otg КАБЕЛ


БЕЗПЛАТЕН АБОНАМЕНТ ЗА 3 МЕСЕЦА ЗА ELTRADE CLOUD


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТНовата версия на един от най-популярните касови апарати на фирма Елтрейд е изключително удобен касов апарат с голям и изключително информативен графичен дисплей. Касовият апарат Елтрейд А1 е разработен в две версии, стационарен касов апарат и мобилен касов апарат. Елтрейд А1 е подходящ за малки и средно големи търговски обекти, както и за будки и търговски обекти на открито, разположени на пазари, базари или панаири.

Касовите апарати на фирма Елтрейд се отличават с висока надеждност и изключително лека работа на оператора с тях. Менюто на касовия апарат е на същия принцип като менюто на старите(не умните) мобилни телефони.

ELTRADE CLOUD е услуга, с която можете да следите отдалечено работата на касовия ви апарат, както и да го програмирате (при план LIGHT и PREMIUM). В зависимост от вашите нужди, можете да изберете от следните три абонаментни плана :

- START – получавате възможност отдалечено да следите дневните и месечните отчети на касови апарат.

Цена 2,99 лв./месец

- LIGHT получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове.

Цена 5,99 лв./месец

- PREMIUM - получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове. Също така системата дава възможност за следене на наличностите по артикули / обекти, както и за въвеждане на документи.

Цена 7,99 лв./месец

Ако желаете мобилен касов апарат Елтрейд А1 , от падащото меню "A1 МОБИЛНА ВЕРСИЯ", изберете пакет батерии и срещу още 49 лв с ДДС, получавате мобилен касов апарат !При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ФИСКТРОНИКС ЕООД и също така и да не променя програмираните от сервизната фирма графично лого и рекламен текст по време на гаранционния срок на касовия апарат.


Цена:
259.00 лв.
219.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ