Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / МОБИЛЕН Касов апарат Daisy Compact M
МОБИЛЕН Касов апарат Daisy Compact M
Най-новият продукт на компанията Дейзи Технолоджи мобилен касов апарат. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Подходящ за търговски обекти с голяма натовареност като хранителни магазини, аптеки, ресторанти и други.

При закупуване на COMPACT M KL Виe получавате:


Касов апарат COMPACT M-KL – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM . Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "До ставка", опцията "Доставка до обект".

 

Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

Касовият апарат COMPACT M KL e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ДЕЙЗИ ТЕХ и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.

Касовият апарат e винаги в мобилен вариант. COMPACT M KL има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията. В комплекта на касовия апарат не е включен адаптер, защото касовия апарат може да бъде зареждан с адаптер за телефон - стационарен или за автомобил. Но винаги го зареждайте с кабела, включен в комплекта. Ако желаете, можете да закупите адаптер от нас - цената му е 8,00 лв.

 

Цена:
279.00 лв.
229.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ