Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилни касoви апарати / МОБИЛЕН Касов апарат Daisy Compact M
МОБИЛЕН Касов апарат Daisy Compact M

Касовият апарат Daisy Compact M e най-новият модел касов апарат на фирма Дейзи. Той съчетава в себе си свободата, която предоставя вградената батерия с удобната клавиатура и богатите комуникационни възможности. Можете да го свържете с везна, компютър, мобилен телефон и дори сейф за пари. Компактната му форма и възможност за връзка със софтуер го правят предпочитан избор на всички собственици на малки и средно големи търговски обекти – хранителни магазини, железарии, бързи закуски, магазини за дрехи , бутици, сервизи, аптеки, сергии и дори мобилни пунктове за продажби.


Цената от 249 лв с ДДС е крайна и пРИ ЗАКУПУВАНЕ НА DAISY COMPACT M  ВИE ПОЛУЧАВАТЕ:


Касов апарат DAISY COMPACT M ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА нап И МФ .

вградена LI-ion батерия с над 10000 цикъла.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Абонамент за СИМ карта за СРОК ОТ 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА.

Програмиране на ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ) .

КРАТКА инструкция за работа с касовия апарат


Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM. Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "Доставка", опцията "Доставка и кратко обучение". Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM или друга партньорска фирма .


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във в ашия търговски обек т или офис.


Ако желаете да закупите и електронна търговска везна, проверете за предлагания от нас пакет касов апарат + електронна търговска везна, за да спестите още повече пари, взимайки най-изгодната оферта на пазара.

 

Цена:
309.00 лв.
249.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ