Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилен касов апарат Daisy Perfect SA-KL
Мобилен касов апарат Daisy Perfect SA-KL

Daisy Perfect SA-KL е удобен мобилен касов апарат за отпечатване на автобусни билети, който отговаря изцяло на изискванията на Закона за автомобилните превози.

Daisy Perfect SA-KL може да съхранява до 1000 маршрута и до 40 станции/спирки за маршрут. С всеки закупен Daisy Perfect SA-KL получавате безплатен софтуер за програмиране на маршрути, които да се изписват върху автобусните билети.

Заедно с автобусните билети, можете да издавате багажни разписки, да печатате баркодове, за работа с баркод четци и да правите подробни отчети по маршрути, благодарение на подробното им описание.

Както всички касови апарати от серията Perfect, Daisy Perfect SA-KL има следните предимства:

    голям графичен дисплей;
    компактен размер;
    интуитивно меню за работа;
    удобни клавиши.

Необходимостта от удобно за превозвачите и съвместимо с изискванията на НАП комплексно решение, съдържащо в себе си софтуер (софтуер за комуникация с НАП, решение за анализ, статистика и осъществяване на продажби) и хардуер (фискални устройства, принтери, четци и др.), наложи Daisy Technology да започне проучване на пазара и да създаде комплексно решение за фирми-превозвачи, които искат да оптимизират и автоматизират издаването на билети: както на място, така и на гише или онлайн.

При закупуване на DAISY  PERFECT SA-KL   Виe получавате:


Касов апарат DAISY  PERFECT SA-KL –фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.               

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.


Касовият апарат DAISY PERFECT SA-KL   e   с    вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма Дейзи Технолоджи ООД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.  


Цена:
249.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ