Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилен Касов апарат Датекс WP-50X
Мобилен Касов апарат Датекс WP-50X

Най-новият член на изключителното семейство от фискални устройства на Датекс е мобилният касов апарат  WP-50X. Касовият апарат се отличава с модерен и иновативен дизайн, който е съвършенната обвивка на мощният хардуер и богатите възможностти на новия касов апарат. 
Касов апарат WP-50X e създаден да бъде използван навсякъде, но той е най-подходящ за малки търговски обекти, павилиони, сергии, офиси, онлайн бизнес, разносна търговия и пр. Касовите апарати на Датекс се отличават с висока надеждност и лесен за употреба софтуер, доказали се като  едни от най-предпочитаните модели касови апарати на българския пазар през последните 25 години. 
Уникалното при този касов апарат е размерът на хартиената ролка, която може да бъде поставена чрез системата за лесно зареждане на хартия. Тя може да е максимален диаметър от 65 мм, което прави апаратът предпочитан от всички, които работят навън и/или в движение. Безпроблемната работа на апаратът се гарантира от вградената LiIon батерия, осигуряваща отпечатването на над 500 фискални бележки с едно зареждане. 

Само за 279.00 лв с ДДС получавате готов за работа МОБИЛЕН Касов Апарат с връзка с НАП и всички включени услуги! Без допънителни такси!


При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.
Цена:
279.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ