Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / МОБИЛЕН Касов апарат Eлектроника 12 с възможност за връзка със СУПТО
МОБИЛЕН Касов апарат Eлектроника 12 с възможност за връзка със СУПТО

МОБИЛЕН касов апарат с фискална памет с много удобно за работа меню, включващо лесно издаване на сторно фискални бонове. Апаратът има възможност за работа и без пароли, което допълнително улеснява потребителите в ежедневната им работа. Графичният дисплей осигурява нагледно показване на всички функции на апарата и прави работата с него удоволствие (доколкото това е възможно при работа с касов апарат). Апаратът отговаря на последните изменения на наредба Н18 за касови апарати. ЕЛЕКТРОНИКА 12 разполага с графичен клиентски дисплей (не са много апаратите на пазара с тази опция, включена в цената) и вграден акумулатор, което позволява да бъде използван в много широк кръг от търговски обекти. Касовият апарат има задължителните вграден данъчен терминал и КЛЕН (контролна лента на електронен носител). Също така има два комуникационни порта за връзка с везна, баркод скенер и компютър. Касовият апарат може да бъде използван като фискален принтер и да бъде свързан към най-популярните СУПТО решения на пазара.


Касовият апарат ЕЛЕКТРОНИКА 12 е перфектното решение за всички малки и средни търговски обекти, които имат нужда от надежден касов апарат с широки функционални възможности (магазини, барове, ресторанти, офиси и т.н.).В посочената цена са включени следните продукти и услуги:


- Касов апарат ЕЛЕКТРОНИКА 12 отговарящ на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на Финансите и НАП


- Захранващ адаптер 5 V


- Фискализация на касовия апарат и регистрирането му в сървъра на НАП


- Договор за сервизно обслужване за срок от 12 месеца


- Абонамент за СИМ карта за срок от 12 месеца


- Свидетелство за регистрация на касовия апарат


- Програмиране на департаменти/артикули (до 10 броя)


- Кратка и подробна инструкция за работа с касовия апаратЗакупувайки апарата от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във вашия търговски обект или офис.

Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM и само ако касовият апарат бъде закупен от офиса на WWW.KASOVAPARAT.COM в град София. Ако желаете доставката да бъде във вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "ДОСТАВКА" , опцията "Доставка до обект" или ни позвънете на 02 4446055.

 

Касовият апарат ЕЛЕКТРОНИКА 12 e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ЕЛЕКТРОНИКА ЕАД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

Цена:
249.00 лв.
209.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ