Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / МОБИЛЕН Касов апарат Eлектроника 12 отговарящ на наредба Н18 и с възможност за връзка със СУПТО
МОБИЛЕН Касов апарат Eлектроника 12 отговарящ на наредба Н18 и с възможност за връзка със СУПТО

Промоционалната оферта от 152 лв с ДДС и ВСИЧКИ включени услуги е валидна САМО при закупуване на касов апарат НА МЯСТО от нашия офис в гр. София, бул. Александър Малинов 51, Метро Сити !!!!

МОБИЛЕН касов апарат с фискална памет с много удобно за работа меню, включващо  лесно издаване на сторно фискални бонове. Апаратът има възможност за работа и без пароли, което допълнително улеснява потребителите в ежедневната им работа. Графичният дисплей осигурява нагледно показване на всички функции на апарата и прави работата с него удоволствие (доколкото това е възможно при работа с касов апарат). Апаратът отговаря вече на новата наредба за касови апарати Н18. ЕЛЕКТРОНИКА 12 разполага с графичен клиентски дисплей (не са много апаратите на пазара с тази опция, включена в цената) и вграден акумулатор, което позволява да бъде използван в много широк кръг от търговски обекти. Касовият апарат има задължителните вграден данъчен терминал и КЛЕН (контролна лента на електронен носител).  Също така има два комуникационни порта за връзка с везна, баркод скенер и компютър. Касовият апарат може да бъде използван като фискален принтер и да бъде свързан към най-популярните СУПТО решения на пазара.


Касовият апарат ЕЛЕКТРОНИКА 12 е перфектното решение за всички малки и средни търговски обекти, които имат нужда от надежден касов апарат с широки функционални възможности (магазини, барове, ресторанти, офиси и т.н.).


Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM и само ако касовият апарат бъде закупен от офиса на WWW.KASOVAPARAT.COM в град София. Ако желаете доставката да бъде във вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "ДОСТАВКА" , опцията "Доставка до обект" или ни позвънете на 02 4446055.

При закупуване на ЕЛЕКТРОНИКА 12 КL Виe получавате:


Касов апарат с вграден акумулатор ЕЛЕКТРОНИКА 12 – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апарата от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във вашия търговски обект или офис.


Касовият апарат ЕЛЕКТРОНИКА 12 e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ЕЛЕКТРОНИКА ЕАД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.


Цена:
209.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ