Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / МОБИЛЕН Касов апарат с Bluetooth Daisy Compact S
МОБИЛЕН Касов апарат с Bluetooth Daisy Compact S

Daisy Compact S е н ай-компактният мобилен касов апара т с фискална памет, отговарящ на всички последни изисквания на НАП и наредба Н-18. 

 

Имаме привилегията, като фискален център на Дейзи Тех ООД , да ви представим най-малкият касов апарат : Daisy Compact S. Това е касов апарат, съчетал в себе си най-новите технически решения и резултатът е едно технолигично бижу. Размерите са толкова малки, че го правят най- малкия касов апарат в света!

В същото време касовият апарат Compact S-KL е с толкова богати възможности - има вградена литиево-йонна батерия, mini USB (като съвремените мобилни телефони) и възможност за комуникация чрез Bluetooth. Bluetooth връзката позвоява фискалното устройство Compact S-KL да бъде свързано дори и с мобилен телефон или таблет.

К асовият апарат Daisy Compact S е изключително лек и удобен и това го прави подходящ за всички мобилни бизнеси - куриерски услуги, разносна търговия, продажби на сергии, пазари и панаири. Касовият апарат Compact S също може да се използва в малко натоварени офиси или стационарни търговски обекти, където мястото за разполагане на касовия апарат е ограничено.

 

 

В посочената цена са включени следните продукти и услуги:

 

-        Касов апарат Daisy Compact S , отговарящ на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на Финансите и НАП


-         Фискализация на касовия апарат и регистрирането му в сървъра на НАП


-        Договор за сервизно обслужване за срок от 12 месеца


-        Абонамент за СИМ карта за срок от 12 месеца


-        Свидетелство за регистрация на касовия апарат


-        Програмиране на департаменти/артикули (до 10 броя)


-        Кратка инструкция за работа с касовия апарат


-        Захранващ кабел тип Micro USB


Закупувайки касов апарат от www.KASOVAPARAT.com вие получавате напълно готов за работа касов апарата с пълен комплект документи за него и единственото, което ви остава е да започнете да работите и печелите пари.

 

Предложената цена е валидна с лого на www.KASOVAPARAT.com и е валидна ако апаратът бъде поръчан от сайта или бъде закупен в офиса на www.KASOVAPARAT.com. Ако желаете доставка до ваш адрес на територията на гр.София, моля изберете от падащото меню ДОСТАВКА , опцията "Доставка и кратко обучение" 

   

Касовият апарат e винаги в мобилен вариант. COMPACT S има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията. В комплекта на касовия апарат не е включен адаптер, защото касовия апарат може да бъде зареждан с адаптер за телефон - стационарен или за автомобил. Но винаги го зареждайте с кабела, включен в комплекта. Ако желаете, можете да закупите адаптер от нас - цената му е 9 ,99 лв. За целта от падащото меню "АДАПТЕРИ" изберете опцията "USB адаптер". 


Цена:
249.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ