Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / МОБИЛЕН Касов апарат по новите изисквания + bluetooth Daisy Compact S
МОБИЛЕН Касов апарат по новите изисквания + bluetooth Daisy Compact S
 
Най-компактният и малък мобилен касов апарат, вече по новите изисквания на НАП, отговарящ на новата наредба Н-18.

Имаме привилегията, като фискален център на Дейзи Тех ООД , да ви представим най-новия им продукт : Compact S-KL. Това е касов апарат, съчетал в себе си най-новите технически решения и резултатът е едно технолигично бижу. Размерите са толкова малки, че я правят най-компактната каса в света! В същото време касовият апарат Compact S-KL е с толкова богати възможности - има вградена литиево-йонна батерия, mini USB (като съвремените мобилни телефони) и възможност за комуникация чрез Bluetooth. Bluetooth връзката позвоява фискалното устройство Compact S-KL да бъде свързано дори и с мобилен телефон или таблет. В същото време касовият апарат е изключително лек и удобен и това го прави подходящ за всички мобилни бизнеси - куриерски услуги, разносна търговия, продажби на сергии, пазари и панаири.Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM . Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "ДОСТАВКА ", опцията "Доставка до обект".

При закупуване на COMPACT S-KL Виe получавате:


Касов апарат COMPACT S-KL – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

Касовият апарат COMPACT S 01-KL e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ДЕЙЗИ ТЕХ и отговаря на всички изисквания на българското законодателство

Касовият апарат e винаги в мобилен вариант. COMPACT S 01-KL има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията. В комплекта на касовия апарат не е включен адаптер, защото касовия апарат може да бъде зареждан с адаптер за телефон - стационарен или за автомобил. Но винаги го зареждайте с кабела, включен в комплекта. Ако желаете, можете да закупите адаптер от нас - цената му е 7,99 лв.

Цена:
249.00 лв.
199.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ