Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / МОБИЛЕН Касов апарат с Bluetooth Daisy Compact S
МОБИЛЕН Касов апарат с Bluetooth Daisy Compact S

Daisy Compact S е най-компактният мобилен касов апарат с фискална памет, отговарящ на всички изисквания на НАП и наредба Н-18.


Имаме привилегията, като официален сервиз на Дейзи Тех ООД , да ви представим най-малкият касов апарат : Daisy Compact S. Това е касов апарат, съчетал в себе си най-новите технически решения и резултатът е едно технолигично бижу. Размерите са толкова малки, че го правят най-малкия касов апарат в света!

В същото време касовият апарат Compact S-KL е с толкова богати възможности - има вградена литиево-йонна батерия, mini USB (като съвремените мобилни телефони) и възможност за комуникация чрез Bluetooth. Bluetooth връзката позвоява фискалното устройство Compact S-KL да бъде свързано дори и с мобилен телефон или таблет.

Касовият апарат Daisy Compact S е изключително лек и удобен и това го прави подходящ за всички мобилни бизнеси - куриерски услуги, разносна търговия, продажби на сергии, пазари и панаири. Касовият апарат Compact S също може да се използва в малко натоварени офиси или стационарни търговски обекти, където мястото за разполагане на касовия апарат е ограничено.Закупувайки касов апарат от www.KASOVAPARAT.com вие получавате напълно готов за работа касов апарат с пълен комплект документи за него и единственото, което ви остава е да започнете да работите и печелите пари.

В посочената цена са включени следните продукти и услуги:

КАСОВ АПАРАТ   DAISY COMPACT S  , ОТГОВАРЯЩ НА ВСИЧКИ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ И НАП.


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРАНЕ В СЪРВЪРА НА НАП.


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА.


- АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА 12 МЕСЕЦА.


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ.


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ  (до 10 броя)


КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ


ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ ТИП MICRO   USB


Предложената цена е валидна с лого на www.KASOVAPARAT.com и е валидна ако апаратът бъде поръчан от сайта или бъде закупен в офиса на www.KASOVAPARAT.com. Ако желаете доставка до ваш адрес на територията на гр.София, моля изберете от падащото меню ДОСТАВКА , опцията "Доставка и кратко обучение".


Касовият апарат e винаги в мобилен вариант. COMPACT S има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията. В комплекта на касовия апарат не е включен адаптер, защото касовия апарат може да бъде зареждан с адаптер за телефон - стационарен или за автомобил. Но винаги го зареждайте с кабела, включен в комплекта. Ако желаете, можете да закупите адаптер от нас - цената му е 7 ,99 лв. За целта от падащото меню "АДАПТЕРИ" изберете опцията "USB адаптер".


Цена:
249.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ