Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилни касoви апарати / Мобилен касов апарат ZIT B20
Мобилен касов апарат ZIT B20

Ако търсите мобилен касов апарат с богати възможости за връзка с периферни устройства без кабели, касовият апарат ZIT B20 MSBW е един от най-правилните варианти. 

Касовият апарат ZIT B20 MSBW е отлична комбинация от малки размери и сериозен набор от безжични интерфейси – GPRS, Bluetooth и WiFi. За любителите на класическите технологии, апаратът позволява връзка и чрез кабел  USB ( Micro).

Иновативният подход при този касов апарат позволява той да бъде зареждан от адаптер за мобилен телефон (5 V), от USB на компютър или от външна батерия. Вградената Li - Ion батерия и възможностите за зареждане от почти всякакви източници,  гарантират на ползвателите му, че никога няма да останат без захранване на касовия апарат, където и да се намират.

Касовият апарат е със система за бързо зареждане на хартията и удобна клавиатура, като това допълнително повишава комфорта при работа с касовия апарат.

Независимо, че силата му е в работата навън (пазари, мобилна търговия, паркинги, плажове и т.н.), апаратът може да бъде свързан към компютър и да бъде използван като фискален принтер в система под управлението на СУПТО. Комуникационният му протокол е поддържан от всички големи производители на СУПТО и няма ограничения при употребата му.


В посочената цена са включени следните продукти и услуги:

  • -          Касов апарат ZIT B20 MSBW отговарящ на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на Финансите и НАП


  • -          Фискализация на касовия апарат и регистрирането му в сървъра на НАП

  • -          Договор за сервизно обслужване за срок от 12 месеца

  • -          Абонамент за СИМ карта за срок от 12 месеца

  • -          Свидетелство за регистрация на касовия апарат 

  • -          Програмиране на департаменти/артикули (до 10 броя)

  • -          Кратка и подробна инструкция за работа с касовия апарат

 

Цена:
267.00 лв.
178.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА