Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилен касов апарат ZIT B20, отговарящ на всички изисквания на Н18
Мобилен касов апарат ZIT B20, отговарящ на всички изисквания на Н18

Новият мобилен касов апарат ЗИТ е съчетание от компактни размери, ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура  и иновативни технологии. Позволява зареждане от всяко устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank и др. Моделът предлага бързо и лесно зареждане на хартията, голям операторски дисплей и клиентски дисплей с подсветка. Интерфейсите за комуникация са: microUSB, Bluetooth, Wi-Fi, GPRS.  

Изключително малките му размери и тегло го правят подходящ за работа в сферата на: открити пазари, мобилна търговия, цветарски магазини, фризьорски салони, куриери, малки заведения за бързо хранене и др. 

Касовият aпарат отговаря на последните изисквания на наредба № 18 от 13.12.2006 г. (изм.и доп.ДВ бр.80 от 28.09.2018г вкл.) за регистриране и отчитане, чрез фискaлни устройства и продажбите в търговските обекти.


При закупуване на касов апарат ZIT B20 от нас, Вие получавате напълно готово за работа касов апарат! В цената са включени всички услуги: регистрация в НАП,  програмиране и фискализация , абонамент за СИМ карта и договор за техническо обслужване за 12 месеца!

Цена:
267.00 лв.
178.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ