Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилен касов апарат ZIT B30,отговарящ на всички изисквания на Н18
Мобилен касов апарат ZIT B30,отговарящ на всички изисквания на Н18

Най - функционалният касов апарат на фирма ЗИТ е със софтуер отговарящ на последните изисквания на НАП и Наредба Н18 и много изгодна промоционална цена.


Промоционалната цена от 249 лв ( 299,90 лв) с ДДС е крайна и в нея са включени следните продукти и услуги:


КАСОВ АПАРАТ ZIT B30 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП.


ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ Micro USB


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП


ДОГОВОР ЗА ГАРАНЦИОННО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ

ZIT B30 е най-новият член на семейството касови апарати на фирма ZIT и много бързо се превърна в на един от най-популярните касови апарати на фирма ЗИТ. Касовият апарат е изключително удобен с неговия голям и изключително голям и информативен дисплей. ZIT B30 е подходящ за малки и средно големи търговски обекти, като може да работи самостоятелно или като част от фискална система в режим "Фискален принтер". Касовият апарат ZIT B30 има много богати комуникационни възможности – Micro USB, RS232, Bluetooth, Wifi ( опция), както и възможност за свързване с чекмедже. Удобната клавиатура с поне 6 бутона за бърз избор на департаменти е много удобно решение, когато апаратът се ползва автономно и не е свързан с компютърна система. Фискалното устройство ZIT B30 може да бъде свързано с баркод скенер, електронна везна или компютър.


При закупуване на касовия апарат, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ФИСКТРОНИКС ЕООД и също така и да не променя програмираните от сервизната фирма графично лого и рекламен текст по време на гаранционния срок на касовия апарат.

 

Цена:
299.00 лв.
249.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ