Начало / Новини
ДОРАБОТКА НА ФУ ПО НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18

От 28.09.2018 г. са в сила новите изисквания към касовите апарати и фискалните системи. Фирмите, които са регистрирани по ДДС, трябва да приведат касовите си апарати и фискалните си системи в съответствие с новите изисквания съгласно наредба Н-18 от 31.03.2019 Г., фирмите, които не са регистрирани по ДДС, трябва да направят това до 31.06.2019 г. ние ще информираме всички наши клиенти за действията които трябва да предприемат. На страницата на НАП е публикуван списък с устройствата които могат да бъдат адаптирани спрямо новите изисквания и устройствата които ще трябва да бъдат подменени с нови. за да видите пълният СПИСЪК НАТИСНЕТЕ ТУК.

Ние от Касов Апарат .com, даваме възможността на всички наши настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от промоционална цена при сключване на "договор за сервизно обслужване и абонамент за СИМ за 12 месеца" и "Доработка на ФУ, което да отговаря на новите изискване на наредба Н-18", отстъпка от 20% на двете услуги.

Стандартната цена на "Договор за сервизно обслужване + абонамент на СИМ за 12 месеца" е 96.00 лв с ДДС, и цена на "Доработка на ФУ" 96.00 лв с ДДС, ние ви даваме възможност да обновите вашият касов апарат на цена само 76.80 лв с ДДС и да сключите договор за сервизно обслужване на вашият касов апарат на цена 76.80 лв.

За всички наши клиенти на които устройствата няма да подлежат на доработка, можем да предложим касови апарат на "Елтрейд", отговарящи на новите изисквания от наредба Н-18.

За повече информация, посетете раздел за да видите актуалните касови апарати одобрени от по новата наредба Н-18. Касовите апарати на ЕЛТРЕЙД вече в продажба отговарящи на всички изисквания, "КАСОВИ АПАРАТИ "ЕЛТРЕЙД" ПО НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ"


За повече информация моля, свържете се с нас на посочените контакти в раздел "контакти" или на тел.: 02 / 444 60 55 ; +359 88888 57 99.

 

Благодарим.

 

 
   Всички новини

ТОП ОФЕРТИ