Начало / Новини
Купи касов апарат или везна, ние ще засадим дърво "Ако дърветата осигуряваха безжичен интернет, щяхме да покрием цялата планета с тях. Но за съжаление, те само осигуряват въздуха , който дишаме" 

За съжаление много от нас забравяме колко много значи българската гора за нашият живот. Днес повече се тревожим за скороста на интернета ни, но не и за качеството на въздуха, който дишаме. 
Водени от желание да дадем своя принос към подобряване на условията за живот в нашите градове, ние стартираме кампания "Купи касов апарат, засади дърво" . Всеки наш клиент, който закупи продукт означен със зелено листо в нашия сайт (касов апарат, фискален принтер, нефискален принтер или електронна везна) от нас, ще осигури засаждането на едно дърво на територията на България. Ние ще отделяме сумата, необходима за закупуване на фиданките и ще ги закупим. През месец Април ще поканим всички наши клиенти, които са закупили от нас продукти, участващи в кампанията,   да се присъединят към нас при засаждането на дръвчетата, като точната дата ще бъде уточнена по-късно. Знаем, че това е малка стъпка, но знаем , че е стъпка в правилната посока. 
Ще се радваме, ако доверявайки се на нас при покупка на продукти, необходими за вашия бизнес, помогнете дори и с малко да подобрим качеството на въздуха, който дишаме ние и нашите деца. Още повече, ще се радваме ако се присъедините към нас при засаждането на дръвчетата!  


   Всички новини

ТОП ОФЕРТИ