Начало / Новини
Нова игра с награди за нашите клиенти Уважаеми клиенти, 
ние от KASOVAPARAT.COM сме ви изключително благодарни за това, че се доверихте на нас и ползвате нашите услуги. Затова от днес стартираме наградна игра за вас - нашите клиенти, източникът ни на сила и желание всеки един ден да сме по-добри, за да можем да ви осигуряваме обслужването , което заслужавате. 
Наградната игра е с изключително лесни правила - всеки РАБОТЕН ден, ние ще публикуваме на нашия сайт последните три цифри от номер на касов апарат. Ако номерът на вашият касов апарат, за който имате договор за поддръжка с нас, съвпада с тези три цифри, то вие трябва в рамките на 48 часа да се свържете с нас на телефон 07001 6055 или 02 4446055 и да ни кажете името на вашата фирма и пълния номер на касовия ви апарат. Това ви гарантира спечелването на дневната награда. Наградите ще варират и ще бъдат най-разнообразни - договори за поддръжка (на стойност 96 лв) ,  златни карти EG Gold CLUB, баркод скенери, стекове с хартия, софтуери за магазини, софтуери за фактуриране, сейфове за пари, електронни везни, МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ  и много други приятни изненади.  
Ако вие имате касов апарат, със съвпадащ номер с изтегления за деня, но не сте наш клиент - не се отчайвайте. Винаги можете да сключите договор за поддръжка на вашия касов апарат, фискален принтер или фискална система и след това да получите вашата награда. 


   Всички новини

ТОП ОФЕРТИ