Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Платежни терминали / Платежен терминал Datecs BluePad-50
Платежен терминал Datecs BluePad-50

BluePad-50 e платежен терминал, който удивлява с нано размерите си и своето ниско тегло. Подходящо е за всякакви видове бизнеси, като дори може да се използва и в мобилна търговия и дори таксиметрови услуги. Картовият терминал работи с най-популярните типове карти и платежни оператори (VISA, MASTERCARD, DINERS, DISCOVER, BORICA, APPLEPAY и GOOGLEPAY). Връзката с касовия апарат или компютъра се осъществява чрез Bluetooth. Платежният терминал BluePad-50 приема всички видове карти: с м агнитна лента, с чип ( EMV ) и PIN, както и безконтактни карти,

Терминалът BluePad-50 покрива последните EMV и PCI PTS 3.x изисквания за криптиране на PIN entry устройства.

Компактните му размери го правят добро решение за мобилен бизнес или търговски обекти, в които има ограничено пространство. Също така, може да бъде закупена допълнителна стойка и терминалът да бъде фиксиран на удобно за клиентите място.

Таксите за обслужване на плащания с карта са много изгодни, като при определени условия могат да бъдат дори   под 1% и да бъдат 0,9% (на 100 лв. плащане с карта, таксата е 90 стотинки) . Друго предимство на платежните терминали на фирма Датекс е, че не е необходимо да си откривате нова фирмена сметка – можете да използвате съществуваща фирмена сметка, в която и да е българска банка и парите ще ги виждате в сметката си на следващият работен ден.

И накрая – ако имате касов апарат, който се поддържа от нас и си инсталирате платежен терминал на фирма Датекс, получавате ваучер за отстъпка от следващото подновяване на сервизният ви договор. Ваучерът е на стойност 30 лв и има валидност 12 месеца .

* Цената от 0,01 лв за терминала е за предоставен терминал. Цената за закупуване на терминала е 128 лв с ДДС.  

Цена:
128.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ