Начало / СИСТЕМИ / ПОС Система за МАГАЗИН ТРЕМОЛ Мини
ПОС Система за МАГАЗИН ТРЕМОЛ Мини
Система за малки и средно големи магазини, тази система ще ви даде възможност лесно и бързо да управлявате своят бизнес и ще улесни максимална човека зад касовият апарат. Само с няколко кликвания с мишката и сканиране на артикулите с баркод скенера, лесно ще извършите вашата продажба. Софтуера дава възможност за всички необходими справки и експорт, лесно ще извършвате инвентаризация на търговският обект. Системата дава БЕЗПЛАТНА възможност за изнасяне на BACK Office-a на отделен компютър, която дава възможност, без да се прекъсва работата на ПОС-а и на обслужващия персонала, управителя да прави зареждане, ревизия или каквито и да е справки свързани с финанси, движение и т.н.

Предложената ПОС Система включва следните артикули:
Касов апарат Tremol ZM-KL, софтуер Тремо "Мини Магазин",рециклирана компютърна конфигурация с двуядрен процесор, 2ГБ РАМ, и 80ГБ хард диск и една година гаранция, чекмедже за банкноти EG240x330, рециклиран монитор 18.5", CCD баркод четец SCANIO EC-100.
Вие имате възможност да надградите желаната от Вас ПОС система за магазин, като можете да изберет по-висок клас баркод скенер, чекмедже за банкноти, компютърна конфигурация или да добавите към вашата система за магазин и електронна везна.
Цена:
899.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ