Начало / СИСТЕМИ / ПОС Система за ЗАВЕДЕНИЯ Тремол Мини
ПОС Система за ЗАВЕДЕНИЯ Тремол Мини
Система подходяща за малки и средно големи заведения за хранене, ресторанти, кафенета, пицарии, закусвални, сладкарници. Системата няма ограничения в броя на персонала който ще обслужва даденото заведение, в един и същи момент могат да работят N на брой сервитьори които да обслужват N на брой маси и сметки едновременно. Системата дава БЕЗПЛАТНА възможност за изнасяне на BACK Office-a на отделен компютър, която дава възможност, без да се прекъсва работата на ПОС-а и на обслужващия персоналн, управуителя да прави зареждане, ревизия или каквито и да е справки свързани с финанси, движение и т.н.

Предложената ПОС Система включва следните артикули:
Касов апарат Tremol ZM-KL, софтуер Тремо "Мини Ресторант",рециклирана компютърна конфигурация с двуядрен процесор, 2ГБ РАМ, и 80ГБ - 160ГБ хард диск и една година гаранция, чекмедже за банкноти EG240x330, рециклиран монитор 18.5".
Вие имате възможност да надградите желаната от Вас ПОС система, като можете да изберет по-висок клас касов апарат или принтер, чекмедже за банкноти, компютърна конфигурация или да добавите към вашата система и електронна везна.
Цена:
949.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ