Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / ПРОМО ПАКЕТ Касов апарат с батерия и сейф за пари
ПРОМО ПАКЕТ Касов апарат с батерия и сейф за пари

Компактен МОБИЛЕН касов апарат - ЕЛЕКТРОНИКА 12KL с фискална памет, вграден данъчен терминал и КЛЕН (контролна лента на електронен носител). Апаратът е перфектното решение за всички малки и средни търговски обекти, които имат нужда от надежден касов апарат с широки функционални възможности (магазини, барове, ресторанти, офиси и т.н.). Благодарение на вграденият акумулатор, апаратът може да бъде използван на открити търговски площи, както и да бъде интегриран в мобилни търговски решения.  Наличието на 2 комуникационни порта осигурява безпроблемното свързване с компютър, електронна везна или баркод скенер. Моделът е много добро съчетание между висока надежност, отлични функционални възможности и оптимална цена.

+

Сейф за банкноти - EG240x330 - изключително компактен сейф, който е подходящ за различни малки търговски  обекти. Сейфът има 4 отделения за банкноти +1 скрито отделение за едри  банкноти и 4 отделения за монети. Сейфът може да бъде свързан към почти  всички фискални устройства на пазара, имащи функция "Управление на сейф".  Сейфът е оборудван и с двупозиционна ключалка. Предлага се в два цвята - бял  и черен.

Размерите на чекмеджето за банкноти са: 24см Х 33см Х 10см.


При закупуване на    ЕЛЕКТРОНИКА 12 КL      Виe получавате:


Касов апарат  ЕЛЕКТРОНИКА 12 КL – фискализиран, програмиран и готов    за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.               

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.


Касовият апарат ЕЛЕКТРОНИКА 12-KL   e   с    вграден терминал за връзка с НАП, произведен е на фирма ЕЛЕКТРОНИКА ЕАД и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.   

Цена:
239.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ