Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Стационарни касови апарати / СТАЦИОНАРЕН/*МОБИЛЕН Касов апарат Datecs DP150 или Eltrade A1 + Електронна везна
СТАЦИОНАРЕН/*МОБИЛЕН Касов апарат Datecs DP150 или Eltrade A1 + Електронна везна

Касов апарат DATECS DP-150 и касов апарат Елтрейд А1 в пакет с двуинтервална ценообразуваща електронна везна са най-доброто решение за Вашият бизнес.


При закупуване на касов апарат Датекс DP 15 или касов апарат Елтрейд А1 на цена САМО 99.00 лв с ДДС + Електронна везна на цена само 195.00 лв с ДДС от нас, с тази промоция Вие получавате напълно готов за работа касов апарат с всички включени услуги в него (фискализация, договор за сервизно обслужване за 1 година и платен абонамент за СИМ карта за 1 година !!!) и електронна везна на пакетна цена от 294.00 лв с ДДС и всички включени услуги !!!



Моля, от падащо меню "КАСОВ АПАРАТ". изберете от кой от 2-та касови апарата желаете да закупите, Елтрейд А1 или Датекс ДП 150 !!!



КАСОВИЯТ АПАРАТ НА ДАТЕКС DP-150 МОЖЕ ДА БЪДЕ И МОБИЛЕН, КАСОВИЯТ АПАРАТ ЕЛТРЕЙД А1 Е САМО МОБИЛЕН, КАТО ЗАКУПИТЕ БАТЕРИЕН ПАКЕТ, КАСОВИЯТ АПАРАТ ЗАЕДНО С ЕЛЕКТРОННАТА ВЕЗНА СТАВАТ АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМИ ОТ ЗАХРАНВАНЕ. Електронната везна е само мобилен вариант с 2 вида батерии по 1.5V (AАА и D).



Много подходящ комплект от касов апарат и електронна везна за малки и средно големи търговски обект, сергии и павилиони, желаещи да оптимизират и подобрят бързината на работа на своят търговски обект.

КАСОВ АПАРАТ DATECS DP-150
Възможностите на касови апарати DP-150 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. Касовият апарат отговаря на изискванията на Наредба Н18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, пълна отчетност за реализирания оборот, както за управителя на търговския обект, така и за нуждите на органите по приходите.
Включеният в промоцията касов апарат е без клиентски дисплей. Ако желаете можете да поръчате клиентски дисплей като изберете от менюто "опция", клиентски дисплей.


ЦЕНООБРАЗУВАЩА ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА PS1XB или PS1XC

Двуинтервалните ценообразуващи електронни везни PS1XB/C са изключително прецизни измервателни устройства от КЛАС III. Електронните везни PS1XB/C са 6/15 кг, като до 6кг делението е 2гр., от 6 до 15кг. е 5гр. Характеризират се с ново поколение процесор и сензор, осигуряващи бързо установяване на теглото и нисък разход на енергия. Везните имат възможност за комуникация с компютър , касов апарат и етикетиращ принтер. Оборудвана с 3 батерии ААА по 1.5V, осигуряваща автономна работа на везната поне 6 месеца. Кантарите PS1XB/C са бюджетно предложение и са много подходящи за малки и средни търговски обекти. Везната PS1XC е ценообразуваща електронна везна, сертифицирана по общоприетите стандарти на Европейски съюз.



КАСОВ АПАРАТ DATECS DP-150
ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА
PS1XC

Доставката на промоционални продукти и пакети е за сметка на ПОЛУЧАТЕЛЯ !


При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.
Цена:
484.00 лв.
294.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ