Начало / СИСТЕМИ / ТОЧЕН СТАРТ - пакет аксесоари за касов апарат при започване на дейност
ТОЧЕН СТАРТ - пакет аксесоари за касов апарат при започване на дейност
Пакетът "ТОЧЕН СТАРТ" е всичко, от което имате нужда като допълнение към закупеният от вас касов апарат или фискален принтер. Пакетът съдържа касова книга, кочан сторно бележки, USB кабел за комуникация с касовия апарат или фискалния принтер, подложка за ресто с възможност за поставяне на ваша картинка и 20 ролки термо хартия с универсален диаметър (подходящи са за всички модели фискални устройства) и широчина на хартията 57мм.

Касовата книга вече не е задължителна за използване, но не препоръчваме да имате във вашия обект касова книга, където да съхранявате дневните си отчети, издадените сторно бележки , както и издадените ръчни касови бележки.

Кочанът със сторно бележки е задължителен за всеки търговски обект, защото той се използва в случаи, когато вашият касов апарат или фискален принтер не работи. ръчните касови бележки се издават докато касовия апарат е в сервиза. Важното е да знаете, че ако касовият ви апарат е два дни в сервиза, то когато той се върне от ремонт, управителя на обекта трябва да сумира сумите на касовите бележки, издадени през първия ден и да въведе тази(да се издаде Фискален бон) сума в касовия апарат, след което да пусне Дневен отчет с нулиране. След това трябва да се сумират сумите на бележките от втория работен ден(ако има такъв) и да се издаде касова бележка с тази сума и отново да се пусне дневен отчет след това.

USB кабелът за комуникация с касовия апарат или фискалния принтер е много полезен в случаите, когаот искате да свържете касовия апарат към компютър, за да работи с търговски софтуер или просто да програмирате артикули в касовия апарат.

Подложката за ресто е много прияно допълние към всеки търговски обект, защото позволява в нея собственика на магазина да си сложи собствена снимка в нея - рекламна или информативна, като например : Винаги изисквайте касова бележка или нещо подобно.

Пакет от 20 ролки термохартия с диаметър, който е подходящ за всякакви търговски обекти и широчина на ролката 57 мм - подоходяща за всички касови апарати и много от предлаганите от www.KASOVAPARAT.com фискални принтери.
Цена:
36.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ