Начало / ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ / КАНТАРИ / Ценообразуваща електронна везна PS1XC
Ценообразуваща електронна везна PS1XC

Ето защо този модел везни са много добър избор за Вас и Вашият обект:


Изключително атрактивна цена.


Везните са сертифицирани и няма риск да бъдете глобени за използването на несертифицирани везни.


Везните са с две нива на точност – 2 и 5 гр. И максимално измервано тегло – 15 кг.


Връзка с всички модели касови апарати или компютър. 


Везните могат да работят на батерии (нормални ААА батерии) и на ток (опция), като могат да бъдат и захранвани от компютър или USB адаптер. 


Пълна гаранция 12 месеца с осигурен сервиз в София. 


Електронните везни  PS1XC  отговарят на всички изисквания на българското и европейското законодателство и могат да бъдат използвани във всякакви търговски обекти (сергии, будки, магазини и офиси) без риск търговците да бъдат санкционирани.

Електронните кантари са с батерийно захранване, но могат да работят и със захранване от електрическата мрежа (опция). Също така везните могат да бъдат захранвани и от компютър или USB адаптер. 

Електронните кантари  PS 1 XC  са много удобни, защото са с максимално измервано тегло 15 кг и размер на платформата: 23 х 33 см. Също така везните са с два интервала на измерване – ако теглото на измерваната стока е до 6 кг, то точността на везната е 2 гр., ако е над 6 кг. точността на измерването е през 5 гр. Двата интервала правят везната много удобна за обекти за продажба на насипни стоки , като кафе, чай, зърнени храни и др. 


Цена:
219.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА