Начало / ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ / КАНТАРИ / Ценообразуваща търговска електронна везна PS1XB
Ценообразуваща търговска електронна везна PS1XB

Ето защо този модел везни са много добър избор за Вас и Вашият обект:


Изключително атрактивна цена.


Везните са сертифицирани, с метрологична маркировка и няма риск да бъдете глобени за използването на несертифицирани везни.


Везните са с две нива на точност – 2 и 5 гр. И максимално измервано тегло – 15 кг.


Везните могат да работят на батерии (нормални ААА батерии) и на ток (опция).


Имате пълна гаранция 12 месеца с осигурен сервиз в София. 

Електронните везни PS1XB са с метрологична заверка и  отговарят на всички изисквания на българското и европейското законодателство и могат да бъдат използвани във всякакви търговски обекти (сергии, будки, магазини и офиси) без риск търговците да бъдат санкционирани.

Електронните везни са с батерийно захранване, но могат да работят и със захранване от електрическата мрежа (опция).

Електронните кантари PS 1 XB са много удобни, защото са с максимално измервано тегло 15 кг и размер на платформата: 23 х 33 см. Също така, везните са с два интервала на измерване – ако теглото на измерваната стока е до 6 кг, то точността на везната е 2 гр., ако е над 6 кг. точността на измерването е през 5 гр. Двата интервала правят везната много удобна за обекти за продажба на насипни стоки, като кафе, чай, зърнени храни и др. 


Ако сте потребители на приложението TESSERUM (www.TESSERUM.bg) и имате спечелени TESSERUM ТОЧКИ, можете да закупите този модел на електронна везна с отстъпка, като изберете от меню "ОТСТЪПКА С TESSERUM точки" каква остъпка искате да получите срещу какво количество от вашите точки. Можете да спестите 50 лв срещу 200 TESSERUM точки. 


Цена:
195.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА