Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат ELTRADE A1 Стационарен/ Мобилен*
Касов апарат ELTRADE A1 Стационарен/ Мобилен*

Най-продаваният касов апарат на Елтрейд А1, вече с възможност за връзка с ELTRADE CLOUD , позволяваща отдалечено отчитане и програмиране.

СУПЕР изгодната цена от 219 лв. с ДДС включва касов апарат, фискализиран, програмиран със сервизен договор и платен абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Цената от 219 лв с ДДС е крайна и в нея са включени следните продукти и услуги:


КАСОВ АПАРАТ ELTRADE A1 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП

БЕЗПЛАТНо ОБУЧЕНИЕ


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА*


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА*


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ


50% отстъпка от цената на баркод скенер TYSSO, като така го купувате за 35 лв с ДДС, а не за 70 лв.


Новата версия на един от най-популярните касови апарати на фирма Елтрейд е изключително удобен касов апарат с голям и изключително информативен графичен дисплей. Касовият апарат Елтрейд А1 е разработен в две версии, стационарен касов апарат и мобилен касов апарат. Елтрейд А1 е подходящ за малки и средно големи търговски обекти, както и за будки и търговски обекти на открито, разположени на пазари, базари или панаири.

Касовите апарати на фирма Елтрейд се отличават с висока надеждност и изключително лека работа на оператора с тях. Менюто на касовия апарат е на същия принцип като менюто на старите(не умните) мобилни телефони и също както всички останали касови апарати на фирма Елтрейд, моделът Елтрейд А1 има едно от най-удобните и лесни за работа менюта на пазара.

ELTRADE CLOUD е услуга, с която можете да следите отдалечено работата на касовия ви апарат, както и да го програмирате (при план LIGHT и PREMIUM). В зависимост от вашите нужди, можете да изберете от следните три абонаментни плана :

- START – получавате възможност отдалечено да следите дневните и месечните отчети на касови апарат.

Цена 2,99 лв./месец

- LIGHT получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове.

Цена 5,99 лв./месец

- PREMIUM - получавате възможност отдалечено да следите месечните и дневните отчети, да виждате издадените касови бележки, както и отдалечено да програмирате департаменти, оператори, артикули, клиенти и баркодове. Също така системата дава възможност за следене на наличностите по артикули / обекти, както и за въвеждане на документи.

Цена 7,99 лв./месец

Ако желаете мобилен касов апарат Елтрейд А1 , от падащото меню "A1 МОБИЛНА ВЕРСИЯ", изберете пакет батерии и срещу още 49 лв с ДДС, получавате мобилен касов апарат !При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ФИСКТРОНИКС ЕООД и също така и да не променя програмираните от сервизната фирма графично лого и рекламен текст по време на срок а на касовия апарат.

 

Цена:
249.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ