Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат ELTRADE B3 - СТАЦИОНАРЕН / *МОБИЛЕН
Касов апарат ELTRADE B3 - СТАЦИОНАРЕН / *МОБИЛЕН

Касовия апарат ELTRADE B3  е последното творение на фирма Елтрейд и може да се каже, че това е един от най-модерните касови апарати на пазара в момента. Изключително мощен и с богати възможности, модерен, с уникално лесен за употреба, надежден и с много добра цена.

 

Само за  229 лв (  279 лв) с ДДС получавате  следните продукти и услуги:

 

КАСОВ АПАРАТ ELTRADE B3 ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП


ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР 220 V


ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРИРАНЕТО МУ В СЪРВЪРА НА НАП


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА


СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ 


ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)


КРАТКА И ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ


Касовият апарат   ELTRADE B3  е фискално устройство, което е събрало в с себа си всички най-модерни технически решени, които са налични за един касов апарат. Касовият апарат е произведен от българската фирма ЕЛТРЕЙД ООД.  Касовият апарат има възможност да бъде и мобилен, също така има терминал за връзка с НАП, високоскоростно печатащо устройство със система за лесно поставяне на хартията, удобна клавиатура и голям графичен дисплей. Софтуерът на касовия апарат   ELTRADE B3  е разработен така, че да наподобява работата с мобилен телефон и това го прави изключително удобен за хора, които досега не са работили с касов апарат.

Касовият апарат ELTRADE B3  има много удобна клавиатура и голям графичен дисплей, осигуряващи много функционален и модерен потребителски интерфейс. Богатите му комуникационни възможности му позволява връзка към баркод скенер, електронна везна или периферно устройство , като клавиатура за програмиране на артикулите. 

Касовият апарат ELTRADE B3 може да бъде свързан към търговски софтуер ДЕТЕЛИНА и да предава данни към BackOffice. Също така, касовият апарат  ELTRADE B3  има възможност да работи с  ELTRADE CLOUD  , където можете да следите и управлявате отдалечено всички ваши касови апарати и да генерирате различни справки за вас или вашите счетоводители.


Ако желаете мобилен касов апарат Елтрейд B3 , от падащото меню  "Батерии", изберете опцията "Батерия".

 

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан с ръчни касови бележки.

 

При закупуване на апарата  на промоционална цена,  клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с  ФИСКТРОНИКС     Е ООД,  както и да не променя програмираните във фискалното устройство графично лого или рекламни редове.

 

 

Цена:
259.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ