Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Платежни терминали / Платежен терминал Datecs BluePad 5000
Платежен терминал Datecs BluePad 5000
Платежният терминал Datecs BluePad-5000 е най-предпочитаният от бизнеса терминал и това го прави най-разпространеният модел на Datecs. POS терминалът е абсолютно автономен: има вграден термо принтер за разпечатване на платежните квитанции; има вградена батерия, която му позволява да работи както в стационарни търговски обекти, така и в мобилни обекти, като сергии, щандове, куриери и доставчици и т.н.; има вградена клавиатура и клиентски дисплей, има и възможност да работи с ВСИЧКИ типове банкови карти - безконтактни карти, карти с чип и карти с магнитна лента. Също така, картовият терминал  Datecs BluePad-5000 има USB порт и това му позволява да бъде свързан с компютърна система и търговски софтуер. Това позволява, когато има плащане с карта, софтуерът автоматично да изпраща сумата на плащането към терминала и когато плащането бъде завършено, терминалът да информира софтуера и по този начин се избягват най-често срещаните човешки грешки.
Картовият терминал Datecs BluePad-5000 може да бъде закупен или да бъде предоставен за ползване, като ако бъде закупен, то тогава таксата за всяка трансакция е с 0,1% по-ниска.
Платежният терминал  Datecs BluePad-5000 може да бъде свързан към интернет мрежата във вашия обект или да бъде поръчан със вградена СИМ карта, която се заплаща 3 лв/месец без ДДС и сумата за 12 месеца е 43,20 ле с ДДС. 
Ако желаете да се информирате за размера на таксите, можете да погледнете секция F.A.Q. към този продукт.
* Цената от 0,01 лв. за терминала е за предоставен терминал. Цената за закупуване на терминала е 235 лв. с ДДС.  
Цена:
235.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ