Начало / ЕЛЕКТРОННИ ВЕЗНИ / КАНТАРИ / Златна карта "GOLD CLUB"
Златна карта "GOLD CLUB"

Златната карта GOLD CARD e само за хора, които мислят дългосрочно за бизнеса си. Тя е само за хора, които умеят да виждат цялата картина, а не само отделни детайли от нея. За нас е чест, те да са част от нашият клуб " GOLD CARD". 

Златната карта GOLD CARD е валидна за две устройства, като не е задължително двете устройства да бъдат на една фирма. Ако имате две фирми с фискални устройства или имате приятел, който има касов апарат, то Златната карта GOLD CARD е правилното решение ако искате да намалите годишните си разходи за поддръжката на касовите ви апарати и да получавате отстъпки при закупуване на всички нефискални продукти, предлагани от  www.KASOVAPARAT.com. 

Златната ни карта е продукт на фирмената ни стратегия да изграждаме дългосрочни партньорства с нашите клиенти, които да са от полза и за двете страни.  

 


Всеки притежател на  GOLD CARD получава: 


50 % OTСТЪПКА  от цената на всички услуги,  предлагани от www.KASOVAPARAT.com, включително и отстъпка от цената на  СЕРВИЗЕН ДОГОВОР, смяна на адрес на обект, издаване на свидетелства и нови документи, посещение на място в обекта на клиента, промяна на заглавие на фискален бон, смяна на адрес на обект, програмиране на дата и час, както и всички останали услуги.


10 % ОТСТЪПКА  от  цената на всички предлагани от www.KASOVAPARAT.com нефискални продукти , като везни, консумативи, сейфове, софтуер, периферия, ПОС принтери, баркод скенери, компютърни системи и всички останали нефискални продукти.  


ПРИОРИТЕТНО ОБСЛУЖВАНЕ  на членовете на  GOLD CLUB във всички обекти на www.KASOVAPARAT.com.


Отстъпката от 10 % не се прилага за стоки, които са обект на промоции или са с намалени цени  В подобен случай, притежателят на клубната карта GOLD CARD, може да избира дали да се възползва от намалената (промоционална ) цена на стоката или да се възползва от 10% отстъпка, като член на GOLD CLUB.

Oтстъпката от 50% не е валидна за стоките "модул фискална памет" и "абонамент за СИМ карта", а се прилага само за свързаните с тези артикули услуги.


 

Цена:
99.00 лв.
49.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ