Начало / ПРИНТЕРИ / ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР DATECS FP-2000
ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР DATECS FP-2000

DATECS FP-2000 е фискален принтер с 80 мм термопринтер с автоматичен нож, фискална памет и вграден 3G модем, съответстващ на българското фискално законодателство.

Принтерът се отличава с изключително висока надежност, благодарение на перфектното съчетание на електроника и механика. Термопринтерът е така разположен, че хартията излиза в предната част на фискалния принтер, като по този начин отворът, през който излиза хартията е защитен от попадане в него на вода, олио, прах или други замърсители. Това гарантира безпроблемна работа, дори и в най-натоварената и агресивна от към замърсители среда.

Ако изберете най-добрият фискален принтер на пазара, вие получвате: 

фискален принтер с автоматичен нож datecs fp-2000, ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Н-18 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ И НАП

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*


безплатен кабел за връзка с компютър

 

ЗАХРАНВАЩ кабел


ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА

 

АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 12 МЕСЕЦА

 

СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ

 

ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (ДО 10 БРОЯ)

 

КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С фискалния принтер


Фискалният принтер може да работи с термохартия със широчина 80 мм или 58 мм, което дава свобода на собственика да избере най-подходящите за неговия бизнес консумативи.

Принтерът може да бъде свързан към компютър чрез COM порт (RS232), USB интерфейс или LAN. Също така фискалният принтер DATECS FP2000 може да управлява сейф за пари и външен клиентски деисплей.

DATECS FP-2000 отговаря на изискванията на Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка на ФУ с НАП чрез вградения 3G модем.

Фискалният принтер е правилното решение за тези, които знаят, че използването на най-добрите инструменти им гарантира безпроблемна работа.

Цена:
699.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ