Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Kасов апарат Daisy eXpert SX Стационарен/Мобилен*
Kасов апарат Daisy eXpert SX Стационарен/Мобилен*

 

Касовият апарат eXpert SX e фискален апарат, който предоставя висока надеждност и отлична функционалност. Големият дисплей, удобната клавиатура и безотказната му работа го превръщат в избор на хиляди наши клиенти. Вградените му портове (USB и RS232) му позволяват да бъде свързан с почти всякаква периферия - везна, баркод скенер или компютърна система. Стационарният вариант (без батерии) на касовия апарат е подходящ за хранителни магазини, аптеки, малки магазини, дрогерии, барове и други.


Предложената цена е за стационарен касов апарат, който се получава в офис на WWW.KASOVAPARAT.COM. Ако желаете доставката да бъде до Вашия обект в София, моля изберете от падащото меню "Доставка", опцията "Доставка до обект". Предложената цена е валидна с логото на WWW.KASOVAPARAT.COM .

При закупуване на eXpert SX- Виe получавате:


Касов апарат eXpert SX – фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.

Касовият апарат eXpert SX-KL e с вграден терминал за връзка с НАП, произведен е от фирма ДЕЙЗИ ТЕХНОЛОДЖИ и отговаря на всички изисквания на българското законодателство.

При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.


Касовият апарат има два варианта – стационарен и мобилен. Мобилният вариант на eXpert SX има възможност да отпечатва над 500 бележки с едно зареждане на батерията.

Ако желаете да го закупите във версия МОБИЛЕН*, моля добавете от падащото меню „Батерии“ опцията „Пакет батерии".

 

Цена:
299.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ