Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат ELTRADE A1 + Електронна търговска везна PS1XB
Касов апарат ELTRADE A1 + Електронна търговска везна PS1XB
Промоционален пакет от Касов апарат ELTRADE A1 + Двуинтервална търговска електронна везна PS1XB, подходящ за малки търговски обекти като сергии, будки, малки магазини за продажба на насипни продукти или стоки, нуждаещи се от измерване.

Касовият апарат ELTRADE А1 e с много удбно за оператора меню, което прави работата с него много лесна. Малките му размери го правят много удобен за разполагане в търговски обекти, където няма достатъчно място. Но, малките му размери в никакъв случай не се отразяват на неговите функционални характеристики - касовият апарат има система за лесно зареждане на хартия, графичен дисплей, 1 USB и 1 RS232 порт за връзка с компютър или друго външно устрйство. Също така фискалният апарат ELTRADE A1 има 30 000 артикула, 50 департамента, 200 доверителя и може да издава фактури, както и много и изключително полезни отчети - по видове плащания, продажби по департаменти и т.н.
Повече информация за касовия апарат ELTRADE A1 можете да получите ТУК


Електронната търговска везна ACLAS PS1XB е измервателен уред, който отговаря на всички законови изисквания и е с метерологична заверка включена в цената. Последното е изключително важно с оглед на зачестилите проверки по търговските обекти за използване на несертифицирани измервателни уреди - везни или кантари. Търговската везна ACLAS PS1XB е двуинтервална (6/15 кг) , което означава, че ако измервания продукт е с тегло до 6 килограма, то електронната везна мери с точност 2 грама. Ако измервания продукт е с тегло между 6 и 15 килограма, то тогава кантарът мери с точност 5 грама. Търговската везна PS1XB е проектирана да работи на батерии, което я прави единствената търговска везна на пазара, която може да работи с два различни типа батерии (тип АА или тип D). Везната има изключително прецизен механизъм за пестене на енергия, което и поволява да работи над 12 месеца с един комплект батерии.
Повече информация за електронната търговска везна PS1XB можете да получите ТУК

Цената от 278 е с ДДС и всички включени услуги за касовия апарат и за електронната търговска везна - фискализиране на касовия апарат и регистрация в НАП. Метрологична заверка на търговската везна за 12 месеца.
Цена:
364.00 лв.
278.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ