Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Касов апарат ELTRADE B1 - СТАЦИОНАРЕН / *МОБИЛЕН
Касов апарат ELTRADE B1 - СТАЦИОНАРЕН / *МОБИЛЕН

Касов апарат отговарящ на най-новите изисквания на НАП и удовлетворяващ и най-капризните клиенти . Модерен, лесен за употреба, надежден и евтин.

 Цената е с всички включени услуги - купувате и започвате да работите.
 

Само за 228 лв с ДДС получавате готов за работа стационарен Касов Апарат с връзка с НАП и всички включени услуги! Без допълнителни такси!

Ако желаете мобилен касов апарат Елтрейд B1 , от падащото меню "Батерии", изберете пакет батерии.


Компактният размер е причината моделът да е предпочитан за работа в движение или за работни места, където простран ството е ограничено. Но в същото време ELTRADE B 1 има много удобна клавиатура и голям графичен дисплей, осигуряващи много функционален и модерен потребителски интерфейс.


При закупуване на Eltrade B 1 Виe получавате:


Касов апарат Eltrade B 1 – отговарящ на последните законови изксвнаия, фискализиран, програмиран и готов за работа.

Регистрация на касовия апарат в НАП.

Гаранция – 12 месеца.

Абонамент за СИМ карта за 12 месеца.

Договор за сервизно обслужване.

Програмиране на всички данни на фирмата.


Закупувайки апаратът от нас, вие получавате фискално устройство, регистрирано в НАП и напълно готово за работа във Вашия търговски обект или офис.

При желание от Ваша страна можете да закупите допълнително касова книга и кочан със „Сторно“ бележки.


 

Касовият апарат ELTRADE B 1 е наистина много добър избор за хората, които не правят компромиси и искат най-доброто за техният бизнес. Касовият апарат е произведен от българската фирма ЕЛТРЕЙД ООД, касовият апарат има възможност да бъде и мобилен, също така има терминал за връзка с НАП, високоскоростно печатащо устройство със система за лесно поставяне на хартията, удобна клавиатура и голям графичен дисплей. Софтуерът на касовия апарат ELTRADE B 1 е разработен така, че да наподобява работата с мобилен телефон и това го прави изключително удобен за хора, които досега не са работили с касов апарат.


При закупуване на апарата, клиентът поема ангажимент след 12 месеца да сключи договор за следгаранционно обслужване на апарата с ЕЛЕКТРОНИКС ГРУП ООД, като при сключването на договора ще получи преференциална цена.

Цена:
279.00 лв.
228.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ