Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Златна карта "EG GOLD CLUB"
Златна карта "EG GOLD CLUB"

Златната карта EG GOLD CARD e само за хора, които мислят дългосрочно за бизнеса си. Тя е само за хора, които умеят да виждат цялата картина, а не само отделни детайли от нея. За нас е чест, те да са част от нашият клуб " EG GOLD CARD". 

Златната карта EG GOLD CARD е валидна за две устройства, като не е задължително двете устройства да бъдат на една фирма. Ако имате две фирми с фискални устройства или имате приятел, който има касов апарат, то Златната карта EG GOLD CARD е правилното решение ако искате да намалите годишните си разходи за поддръжката на касовите ви апарати и да получавате остъпки при закупуване на всички нефискални продукти, предлагани от www.KASOVAPARAT.com. 

Златната ни карта е продукт на фирмената ни стратегия да изграждаме дългосрочни партньорства с нашите клиенти, които да са от полза и за двате страни.  


Всеки притежател на EG GOLD CARD получава: 

50 % OTСТЪПКА от цената на всички услуги,  предлагани от Електроникс Груп ООД, включително и отстъпка от цената на СЕРВИЗЕН ДОГОВОР, смяна на адрес на обект, издаване на свидетелства и нови документи, посещение на място в обекта на клиента, промяна на заглавие на фискален бон, смяна на адрес на обект, програмиране на дата и час, както и всички останали услуги.

10 % ОТСТЪПКА от цената на всички предлагани от Електроникс Груп ООД нефискални продукти , като везни, консумативи, сейфове, софтуер, периферия, ПОС принтери, баркод скенери, компютърни системи и всички останали нефискални продукти.  

ПРИОРИТЕТНО ОБСЛУЖВАНЕ на членовете на EG GOLD CLUB във всички обекти на Електроникс Груп ООД.

Отстъпката от 10 % не се прилага за стоки, които са обект на промоции или са с намалени цени  В подобен случай, притежателят на клубната карта EG GOLD CARD, може да избира дали да се възпозлва от намалената (промоционална ) цена на стоката или да се възползва от 10% отстъпка, като член на EG GOLD CLUB.

Oтстъпката от 50% не е валидна за стоките "модул фискална памет" и "абонамент за СИМ карта", а се прилага само за свързаните с тези артикули услуги.

Ако сте потребители на приложението TESSERUM (www.TESSERUM.bg) и имате спечелени TESSERUM ТОЧКИ, можете да закупите EG GOLD CARD с отстъпка, като изберете от меню "ОТСТЪПКА С TESSERUM точки" каква остъпка искате да получите срещу какво количество от вашите точки. Можете да спестите 10 лв срещу 200 TESSERUM точки. 


Цена:
78.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ