Начало / КАСОВИ АПАРАТИ / Мобилен касов апарат ZIT B20
Мобилен касов апарат ZIT B20

Ако търсите мобилен касов апарат с богати възможости за връзка с периферни устройства без кабели, касовият апарат ZIT B20 MSBW е един от най-правилните варианти, като сега можете да го закупите на страхотна промоционална цена 149 лв без ДДС (174 лв с ДДС).


Касовият апарат ZIT B20 MSBW е отлична комбинация от малки размери и сериозен набор от безжични интерфейси – GPRS, Bluetooth и WiFi. За любителите на класическите технологии, апаратът позволява връзка и чрез кабел USB ( Micro).

В посочената ПРОМОЦИОНАЛНА цена са включени следните продукти и услуги:

 

  • - КАСОВ АПАРАТ ZIT B20 MSBW ОТГОВАРЯЩ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА НАРЕДБА Наредба Н-18 НА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ И НАП.


  • - ФИСКАЛИЗАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ И РЕГИСТРАЦИЯ В СЪРВЪРА НА НАП.

  • - ДОГОВОР ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ ЗА СРОК ОТ 6 МЕСЕЦА.

  • - АБОНАМЕНТ ЗА СИМ КАРТА ЗА СРОК ОТ 6 МЕСЕЦА.

  • - СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КАСОВИЯ АПАРАТ.

  • - ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕПАРТАМЕНТИ/АРТИКУЛИ (до 10 броя)

  • - КРАТКА ИНСТРУКЦИЯ ЗА РАБОТА С КАСОВИЯ АПАРАТ.

Иновативният подход при този касов апарат позволява той да бъде зареждан от адаптер за мобилен телефон (5 V), от USB на компютър или от външна батерия. Вградената Li - Ion батерия и възможностите за зареждане от почти всякакви източници, гарантират на ползвателите му, че никога няма да останат без захранване на касовия апарат, където и да се намират.


Касовият апарат е със система за бързо зареждане на хартията и удобна клавиатура, като това допълнително повишава комфорта при работа с касовия апарат.

Независимо, че силата му е в работата навън (пазари, мобилна търговия, паркинги, плажове и т.н.), апаратът може да бъде свързан към компютър и да бъде използван като фискален принтер в система под управлението на СУПТО. Комуникационният му протокол е поддържан от всички големи производители на СУПТО и няма ограничения при употребата му.

Ако желаете да закупите касовия апарат с договор за сервизно обслужване и абонамент за СИМ карта за 16 месеца, а не за 6 , моля изберете опцията "АБОНАМЕНТ ЗА СИМ ЗА 12 МЕСЕЦА" от менюто АБОНАМЕНТ ЗА СИМ. Промоционалната цена от 145 лв без ДДС ( 174 лв с ДДС ) е изключително подходяща за сезонни и новоосновани бизнеси. Ако закупите касовия апарат с договор за сервизно обслужване и абонамент за СИМ за 6 месеца, след 6 месеца можете да ги подновите само за 12 месеца.

Промоционалната цена е валидна до 31.01.2024 година и не може да се съчетава с други отстъпки или промоции. 


 

Цена:
267.00 лв.
174.00 лв.
ЗАДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ПОРЪЧКА

ТОП ОФЕРТИ